NBS od danas objavljuje stope zatezne kamate

Bez autora
Dec 25 2012

U skladu sa Zakonom o zateznoj kamati, koji je stupio na snagu 25. decembra 2012, Narodna banka Srbije (NBS) na svojoj internet prezentaciji objavljuje stope zatezne kamate za dinar i valute predviđene propisom kojim se utvrđuju vrste deviza i efektivnog stranog novca koje se kupuju i prodaju na deviznom tržištu.Tim podacima možete pristupiti putem linka "Stope zatezne kamate" koji se nalazi na početnoj strani internet prezentacije NBS.

NBS od danas objavljuje stope zatezne kamateU skladu sa Zakonom o zateznoj kamati, koji je stupio na snagu 25. decembra 2012, Narodna banka Srbije (NBS) na svojoj internet prezentaciji objavljuje stope zatezne kamate za dinar i valute predviđene propisom kojim se utvrđuju vrste deviza i efektivnog stranog novca koje se kupuju i prodaju na deviznom tržištu.

Tim podacima možete pristupiti putem linka "Stope zatezne kamate" koji se nalazi na početnoj strani internet prezentacije Narodne banke Srbije.

Na stranici sa aktuelnim podacima o stopama zatezne kamate biće dostupan i istorijski pregled podataka o tim stopama, navodi se u saopštenju NBS.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik